Termeni si conditii de utilizare

 

www.fructedemunte.ro  este o platforma de vanzare:

--- a fructelor si ciupercilor proaspete culese din flora spontana a muntilor Apuseni;

--- a fructelor, legumelor si ciupercilor congelate, a legumelor colectate din zona noastra;

--- a produselor rezultate din procesarea traditional a acestora in spatial nostru autorizat din Totoreni;

--- a diverselor sortimente de ceaiuri naturale;

--- a diferitelor sortimente de miere de albina.

 

Pentru ca ne dorim o  relatie prietenoasa cu clientii ne bazam in relatiile de afaceri pe o serie de termeni si conditii. Accesarea si cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.fructedemunte.ro  presupune acceptarea termenilor si conditiilor.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie, daca nu sunteti de acord cu ei, va rugam sa nu folositi site-ul nostru, daca continuati utilizarea site-ului vom considera ca ati acceptat acesti termeni si conditii. Ne rezervam  dreptul de a efectua modificari privind termenii si conditiile site-ului www.fructedemunte.ro, fara o notificare prealabila, deci recititi acetsi termeni in mod regulat.  Prin acceptarea lor sunteti de acord sa  respectati termeni si conditiile  publicate la momentul vizitei dumneavoastra pe site

Site-ul www.fructedemunte.ro, este administrat de S.C Luk Pellets SRL avand cod unic de inregistrare RO 18973856 si nr. de ordine J5/1742/29.08.2006, cu sediul in sat Totoreni nr. 133 comuna Tarcaia, judetul Bihor. Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui website sunt proprietatea S.C Luk Pellets SRL si a furnizorilor sai si este protejat de legislatia aplicabila drepturilor de autor  si de alte legi privind proprietatea

 

Despre  utilizarea site-ului

 

Clientul are acces pe www.fructedemunte.ro cu scopul de  a plasa o comanda  sau de a se informa. S.C Luk Pellets SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul  in efectuarea unei comenzi si/sau la unele  modalitatile de plata acceptate, daca considera acest lucru necesar  in baza purtari sau activitati  clientului pe site, daca actiunile acestuia cauzeaza prejudicii  S.C Luk Pellets SRL.

Promotiile vor avea loc in limita stocului disponibil. Promotiile, concursurile si afisarea lor pe site sunt stabilite de catre S.C Luk Pellets SRL SRL, acestea se vor desfasura pana la epuizarea stocului de produse,  promotia poate fi intrerupta fara nici un fel de notificare prealabila.

Clientii care se inregistreaza in baza de date vor beneficia de discounturi in functie de pragurile valorice atinse de comenzile lor. Aceste praguri valorice si discounturi  sunt stabilite de catre S.C Luk Pellets SRL,  care isi rezerva dreptul de a le modifica oricand.

In cazul inregistrari pe site-ul nostru vi se va cere sa  furnizati o parola (care este cunoscuta doar de dumneavoastra) sau orice alta informatie ceruta de procedurile noastre de securitate, in scopul de a avea acces la contul dumneavoastra Accesul pe Site va fi permis numai in cazul in care si atata timp cat:

--- aveti, la data inregistrarii, cel putin 18 ani;

--- va asigurati ca toate datele furnizate de dvs. sunt veridice, exacte;

--- veti respecta aceasta sectiune cu privire la  Termenii de Utilizare.

Dupa completarea formularului de inregistrare si confirmarea datelor specificate in acesta, va vom trimite un mesaj pe adresa de e-mail furnizata de dvs, confirmarea inregistrarii va da dreptul de a primi acces permanent la Site-ul nostru si de a cumpara produse de la noi prin intermediul Site-ului nostru.

Datele de client, parola si orice alte informatii de securitate nu trebuie divulgate nimanui, S.C Luk Pellets SRL nefiind responsabila pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii. Nu suntem responsabili pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii care rezulta din nerespectarea de catre dvs. a frazei anterioare.

Exista posibilitatea anularii in orice moment a inregistrarii, prin contactarea noastra la adresa: -----------------------

Puteti accesa si actualiza, corecta sau sterge datele de inregistrare si informatiile din zona "Contul meu" de pe Site-ul nostru. Va rugam sa retineti ca nu puteti actualiza sau corecta informatiile furnizate pentru o livrare care este in desfasurare.

Totodata prin crearea unui cont va puteti abona la Buletinul nostru informativ pt a primi informatii  legate de noi produse si promotii.

Abonarea si dezabonarea la Buletinul nostru informativ este gratuita si voluntara, si implica acceptarea  termeni;or si conditiilor de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legislatia aplicabila in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea Buletinul nostru informativ se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea Site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. S.C Luk Pellets SRL detine toate drepturile asupra continutului Buletinului  informativ trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe Site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii buletinului nostru informativ pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii Buletinul nostru informativ mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C Luk Pellets SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

S.C Luk Pellets SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la Buletinul  informativ, daca S.C Luk Pellets SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

Sunteti de acord sa ne despagubiti pentru orice raspunderi, pretentii, cheltuieli, pierderi sau alte daune pe care le putem suporta ca urmare a publicarii de continut, comentarii sau materialele postate sau trimise de dvs. pe siteul nostru.

Datele folosite pentru descrierea  Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (text, imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc) nu sunt o obligatie contractuala ele fiind folosite exclusiv cu titlu de prezentare.

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C Luk Pellets SRL. Folosirea  fara acordul S.C Luk Pellets SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.fructedemunte.ro numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa:------------------.

Continutul site-ului www.fructedemunte.ro, nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fara permisiunea scrisã a S.C Luk Pellets SRL.   Totusi se poate face download sau copiere de materiale oferite in acest scop, acestea insa nu pot fi folosite in scopuri comerciale, fiind destinate exclusiv  scopurilor personale.

S.C Luk Pellets SRL nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.fructedemunte.ro

S.C Luk Pellets SRLnu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel al  www.fructedemunte.ro

S.C Luk Pellets SRL îsi rezerva dreptul de a schimba continutul, structura si interfata oricarei pagini si subpagini a website-ului.

S.C Luk Pellets SRL isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi  care  pot fi apreciate ca feronate/derizorii de un cumparator cu un nivel mediu de pregatire)

Dreptul de a crea un - link - catre Site este limitat, neexclusiv si revocabil, si se acorda atat timp cat nu aduce prejudicii pentru S.C Luk Pellets SRL si numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Link-urile catre alte site-uri sunt folosite in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar S.C Luk Pellets SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul sau pentru produsele si serviciile promovate/comercializate de catre acestea.

Utilizati aceste Site-uri ale Tertelor Parti pe propriul risc. Toti termenii si conditiile si politicile Site-urilor Tertelor Parti pe care le accesati vi se vor aplica in timp ce navigati pe aceste site-uri si va recomandam sa verificati acei termeni si conditii.

Daca, din orice motiv, se constata nerespectarea acestor Termeni si conditii de utilizare, S.C Luk Pellets SRL, va notifica de indata clientul pentru remedierea acestei neconformitati. In cazul in care, aceasta neconformitate nu va fi remediata de catre client, S.C Luk Pellets SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe Site prin anularea contului de client. 

Clientii care acceseaza Site-ul pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila. S.C Luk Pellets SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Nu este permisa abuzarea site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic.

S.C Luk Pellets SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca clientul confera societatii S.C Luk Pellets SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Clientul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 

Comanda

 

In urma studierii produselor si preturilor,  adaugati  produsele si cantitatile dorite in cosul de cumparaturi--prin apasarea  butonului cu imaginea cosului de cumparaturi, produsele vor fi adaugate automat in cos.  In cosul de cumparaturi  pot fi vizualizate  toate produsele adaugate si se pot opera modificari asupra  produselor si a cantitatilor selectate

Cand v-ati  hotarat  asupra comenzi  urmati pasi urmatori pana la finalizarea acesteia.

Prin finalizarea comenzii clientul garanteaza ca datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar acesta fiind singurul care suporta consecintele acestor erori: comanda intarziata, transmisa gresit etc. S.C Luk Pellets SRL nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare—in aceasta  situatie toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii comenzii vor  fi suportate de client.

Totodata prin  finalizarea comenzii, clientul este de acord sa fie contactat de catre SC Luk Pellets, prin orice mijloc de care dispune S.C Luk Pellets SRLsi in orice situatie in care este necesara contactarea clientului.

Pentru a putea beneficia de discountul acordat (in cazul produselor aflate la reducere) trebuie sa te autentifici in pagina login cu user-ul si parola ta. In caz ca nu ai un cont deschis pe site-ul  www.fructedemunte.ro, iti poti deschide unul în pagina principala la: Autentificare- Creeaza un cont.

 

Livrare

 

Produsele aflate in stoc vor fi expediate clientului, în termen de 24 pana la 48 ore de la data validarii comenzii.

Pentru produsele care nu exista in stoc sau necesita pre-comanda livrarea se va face dupa momentul primirii acestora in stoc.

Dupa expedierea comenzii, in functie de comanda veti fi contactat de unul dintre angajatii nostrii, care va stabili impreuna cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

 

Modalitati de livrare (si recomandari in functie de destinatie si valoare livrare):

--- Curierat Rapid (X Curier) – in medie 3 zile (daca va grabiti sa primiti produsele)- 25 Ron

--- Ridicare de la sediu- produsele pot fi ridicate fara costuri de la sediul nostru din Totoreni, nr.133

--- Livrare la domiciliu in Oradea si Timisoara, campanii ce vor fi afisate inainte cu o saptamana pe site-ul si contul nostru de facebook

Nu exista o comanda minima iar pentru comenzi mai mari de 150 lei  livrarea este gratuita!

 

Termenul de livrare al produselor: 1 si 5 zile lucratoare in functie de stocul existent, in conditiile in care nu mai exista produsul in stoc clientul este anuntat prin e-mail sau telefon.

 Pentru Comenzile primite de luni – vineri:

-       pana la orele 14:00 se proceseaza si se trimit spre beneficiar in aceeasi zi, caz in care livrarea se face in 24 de ore, exceptional in 48 ore daca beneficiarul nu locuieste in aria de acoperire a curierului

-       dupa orele 14 se proceseaza in aceiasi zi dar se trimit spre beneficiar in ziua urmatoare, caz in care livrarea se face in 48 de ore, exceptional in 72 ore daca beneficiarul nu locuieste in aria de acoperire a curierului

Pentru Comenzile primite vinerea dupa orele 14 pana luni:

-       se proceseaza luni si tot atunci se trimit spre beneficiari, livrarea se face in 24 de ore, exceptional in 48 ore daca beneficiarul nu locuieste in aria de acoperire a curierului

S.C Luk Pellets SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C Luk Pellets SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Clientul nu este lipsit de obligatia de a achita contravaloarea transportului in cazul in care produsele sunt livrate si neridicate. Costul transportul bunurilor de la sediu la destinatie si de la destinatie la sediu va fi facturatat si revine in datoria clientului sa o plateasca.

Daca din cauze care tin de transportul bunurilor, produsele transportate prezinta daune, clientul este obligat sa reclame aceste probleme in scris sau la adresa de e-mail a societatii. Pentru a nu exista dubii privind conditiile de transport si pentru verificarea intergitatii produselor, clientul este obligat sa verifice marfa achizitionata in fata agentului livrator.

 

Plata

 

Preturile sunt afisate in lei si contin TVA 9%!  Ne rezervam  dreptul de a efectua modificari privind  pretul produselor, fara a anunta in prealabil si fara a preciza motivele.

--- Plata ramburs---Comanda se achita la livrarea efectuata de curier sau  la ridicarea sa de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare aleasa.

--- Plata in numerar --la sediul nostru cand ridicati produsele

--- Plata prin transfer bancar, mandat postal, inainte de livrare. Livrarea marfii se va face dupa confirmarea platii, in contul primit  pe mail si in datele mele odata ce s-a finalizat comanda

Daca  alegeti plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stiti ca platiti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce se  primeste confirmarea platii si  veti fi notificat prin e-mail (sau telefonic) privind livrarea comenzii.

Pentru comenzi diferite  se pot folosi  metode de plata diferite dar in cadrul aceleasi comenzi nu puteti opta pentru mai multe modalitati de plata.

 

!!!!!!!!Majoritatea produselor noastre nu contin conservanti si de aceea ele trebuiesc pastrate la temperaturi intre 5- 20 *C, sa fie ferite de bataia directa a razelor soarelui iar dupa deschidere se pastreaza la frigider maxim 30 de zile!!!!!!!

 

Returnarea

 

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna – legumele-fructele şi produsele alimentare sunt considerate produse perisabile.

Se pot  returna  produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, legumele-fructele şi produsele alimentare cu valabilitate scurta de pana in 30 de zile nu se pot returna, produsele uscate si cele cu perioada de valabilitate mai mare da.

Returnarea  ---produsele vor fi trimise la adresa: sat Totoreni nr. 133 comuna Tarcaia, judetul Bihor, prin orice modalitate doriti. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate în ambalajul original, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi sau sa fie desfacut. Coletul trebuie trimis in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzi. iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 de zile de la data primirii bonului de  returnare semnat în original împreună cu produsele refuzate la adresa sat Totoreni nr.133, comuna Tarcaia, judetul Bihor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand formularul de retragere prezent pe site. Formularul standard de retragere se completeaza si se transmite in format in electronic pe site-ul nostru  din sectiunea CONTUL MEU- RETURNARILE MELE sau in cazul in care ati efectuat o comanda rapida fara inregistrare, trebuie sa luati legatura cu un reprezentant al firmei--vezi datele de contact. Pentru returnare produselor  procedura este urmatoare: intrati in contul meu  alegeti  istoric si detalii ale comenzilor  se acceseaza detaliile aferente comenzii in care se  gaseste produsul de returnat,bifati produsele din comanda ce urmeaza a fi returnate si apasati butonul creeaza un bon de retur.Va rugam sa lasati un mesaj la fiecare produs ce urmeaza returnat care sa contina motivul pentru care se cere returnarea produsului.

Dupa analizarea optiunii de returnare produs, va vom transmite pe in contul dumneavoastra de pe site-ul nostru cat si in e-mail solutionarea cererii de retragere sub forma de bon de returnare. Orice cerere de retragere primita va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in functie de tipologia produselor ce fac obiectul acesteia

Va precizam ca produsele alimentare comercializate prin intermediul Site-ului, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor  legale

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce faca obeictul cererii de retragere pe care am primit-o de la dvs., cu exceptia costurilor de livrare nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat optiunea expresa pentru o alta modalitate de rambursare.

Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de catre dvs.

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Costul transportului  coletului de retur va fi suportat de catre dumneavoastra.

Coletul  trebuie sa contina toate  documentele primite initial si bonul de retur transmis spre dumneavoatra.

Bani va vor fi rambursati integral in termen de  14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si solicitarii de returnare.  ar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 de zile de la data documetelor în original împreună cu produsele Daca produsele aflate pe site sunt indisponibile efectiv in stoc din diferite cauze externe: indisponibilitate  temporara la furnizori, restrictii locale va vom anunta telefonic  cu privire la stocul real disponibil si va garantam livrarae produselor comandate in cel mai scurt timp posibil

Daca produsele afişate pe site sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe - lipsă de disponibilitate temporară la furnizori sau a unor restricţii locale – S.C Luk Pellets SRL  nu este obligată să anunţe clientul faţă de stocul disponibil în timp real. Cu toate acestea, va garantăm livrarea produselor afisate in comanda, precum si tot efortul nostru de a va tine informat privind comanda dvs

 

Confidentialitatea datelor

 

Politica de Confidentialitate se aplica site-urilor destinate consumatorilor care se inregistreaza in mod official pe acest site.

Politica de Confidentialitate se refera la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre S.C Luk Pellets SRL in legatura cu operarea acestui site, cu furnizarea serviciilor sale, cu vanzarea produselor sale, in scopul de a va tine la curent cu noutatile sale si pentru a imbunatati modul in care va deservim. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra prin email la – vezi datele de contact-- S.C Luk Pellets SRL

S.C Luk Pellets SRL respecta dreptul la confidentialitate al tuturor utilizatorilor site-urilor sale si al persoanelor ale caror date le prelucreaza in alte moduri si orice informatie colectata despre dumneavoastra va fi utilizata, in primul rand, pentru furnizarea produselor si a serviciilor pe care le puteti solicita, iar in al doilea rand, cu acordul dumneavoastra, pentru a va tine la curent cu initiativele S.C Luk Pellets SRL si pentru a imbunatati modul in care venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra.

 Informatiile nu vor fi dezvaluite niciunei persoane din afara S.C Luk Pellets SRL Datele cu caracter personal sunt adunate in scopul informarii, imbunatatirii comunicarii si deservirii clientilor nostrii.

Aveti o serie de drepturi in baza legislatiei romanesti privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv dreptul de a afla ce informatii detinem despre dumneavoastra si in ce scopuri si de a modifica aceste date, daca este cazul; aveti, de asemenea, dreptul de a ne solicita sa nu utilizam aceste informatii, pe motive intemeiate legitime. Vom lua toate masurile posibile pentru a va respecta dorintele. Este posibil, cu toate acestea, ca anumite prevederi legale, in special cele privitoare la aspecte de siguranta si la reglementarea domeniului financiar sa nu ne permita acest lucru.

Puteti vizita site-urile S.C Luk Pellets SRL  fara a ne spune cine sunteti sau a ne dezvalui orice alte informatii personale. In anumite situatii  e posibil sa avem nevoie de informatii cu privire la dumneavoastra, cum ar fi numele ori adresa sau adresa de email, mai ales atunci cand doriti sa intrati intr-o comunicare cu noi. Este intentia noastra sa va atentionam inainte de a colecta prin intermediul internetului informatii cu caracter personal de la dumneavoastra.

Ce este important, ca NU vom vinde, inchiria sau sub orice alta forma instraina informatiile personale ale companiilor sau persoanelor fizice decat cu consimtamantul utilizatorului.

Vom colecta informatii personale care pot fi asociate in mod direct cu dumneavoastra numai dupa finalizarea Procesului de Inregistrare prin Internet pe www.fructedemunte.ro. Chiar inainte de inregistrare vom colecta informatii anonime cu privire la modul in care ati utilizat acest site. Aceasta este o procedura uzuala pentru orice site de pe Internet. Informatiile colectate nu vor identifica persoana decat o adresa, dar ne pot fi utile pentru scopurile noastre de marketing sau pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim (asa cum procedeaza toate siteurile realizate prin tehnologia actuala).

Daca ne anuntati ca nu doriti ca aceste informatii sa fie folosite de catre noi pentru a tine legatura cu dumneavoastra, va vom respecta dorinta.

S.C Luk Pellets SRL va colecta si prelucra urmatoarele categorii de informatii despre dumneavoastra:

· data de facturare;

· data de livrare;

· mod de plata/ detalii;

· detalii despre client (numar de cont, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail);

· numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numarul de telefon (de acasa, de la birou, mobil, fax).

Va vom informa in avans cand intentionam sa colectam date personale suplimentare despre dumneavoastra.

Acest site poate colecta informatii despre dumneavoastra in mai multe moduri; fie solicitandu-le direct de la dumneavoastra (de exemplu, printr-un formular de inregistrare), fie inregistrand automat informatii despre vizita dumneavoastra pe acest site. De exemplu, e posibil sa colectam informatii despre paginile pe care le-ati vizitat sau sa inregistram alegerile pe care le-ati facut. Informatiile sunt stocate intr-un mediu securizat protejat de o combinatie de mijloace fizice si tehnice. Publicul nu are niciun fel de acces la aceste informatii.

S.C Luk Pellets SRL va stoca aceste informatii intr-un mediu sigur si protejat pentru toata perioada desfasurarii activitatii sale, atat timp cat consideram ca informatiile ne pot ajuta sa intelegem mai bine cum va putem deservi si respecta dorintele, cu exceptia cazului in care ne solicitati, sa incetam prelucrarea datelor dumneavoastra. Dincolo de acest considerent, legislatia in vigoare ne poate impune pastrarea informatiilor pentru o anumita perioada de timp.

Toate informatiile vor fi stocate pe serverele din Romania unde S.C Luk Pellets SRL are parteneriate si contracte cu terte institutii sau pe care le are in mod personal.

 Avem nevoie de aceste informatii pentru a ne imbunatati serviciile pe care vi le oferim; ne dorim sa facilitam adaptarea serviciilor si produsele noastre nevoilor dumneavoastra specifice. De asemenea, avem nevoie de aceste date pentru a va furniza serviciile si informatiile solicitate si a va tine la curent cu initiativele noastre.

Protejarea vietii private a copiilor este extrem de importanta. De aceea, nu colectam sau nu stocam niciodata pe site-urile noastre informatii de la persoane despre care stim ca au mai putin de 18 ani, decat cu acordul, verificabil, al parintilor si, in cazul minorilor intre 14 si 18 ani, de asemenea cu acordul minorului si nu vom conditiona participarea unui copil de furnizarea unor informatii personale suplimentare fata de informatiile necesare pentru participare la respectiva activitate. Parintii pot verifica informatiile despre copiii lor si pot solicita stergerea acestora.

 

Cookies

Pentru a ne asigura ca utilizatorul primeste informatie relevanta, site-ul nostru foloseste “cookies”. tehnologia numita “cookies”, poate fi folosita pentru a va furniza informatii adaptate de pe un site web. Un cookie este o serie de date , un fisier care nu este altceva decat o linie de text pe care un site web il poate trimite browser-ului dumneavoastra, care la randul sau il poate stoca in sistemul dumneavoastra. Unele pagini de pe siteurile S.C Luk Pellets SRL utilizeaza cookies in scopul de a va oferi servicii mai complete cand ne revizitati site-ul. De exemplu, un cookie v-ar putea ajuta sa evitati reintroducerea datelor deja furnizate catre noi.

Va puteti seta browser-ul pentru a va notifica ori de cate ori primiti un cookie, dandu-vi-se posibilitatea sa decideti daca il acceptati sau nu.

S.C Luk Pellets SRL  foloseste cookie-urile pentru a inregistra informatii de la sesiunea curenta.

Pentru orice intrebare suplimentara va rugam sa ne contactati prin modalitatile oferite (vezi date contact), va stam la dispozitie si va asiguram de toata disponibilitatea noastra.

 

 Acesti Termeni si conditii de utilizare contin  intelegerea dintre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru. Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in Termenii si conditiile de utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris intre dvs. si noi.