Cum comand?

In urma studierii produselor si preturilor,  adaugati  produsele si cantitatile dorite in cosul de cumparaturi--prin apasarea  butonului cu imaginea cosului de cumparaturi, produsele vor fi adaugate automat in cos.  In cosul de cumparaturi  pot fi vizualizate  toate produsele adaugate si se pot opera modificari asupra  produselor si a cantitatilor selectate

Cand v-ati  hotarat  asupra comenzi  urmati pasi urmatori pana la finalizarea acesteia.

Prin finalizarea comenzii clientul garanteaza ca datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar acesta fiind singurul care suporta consecintele acestor erori: comanda intarziata, transmisa gresit etc. S.C Luk Pellets SRL nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare—in aceasta  situatie toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii comenzii vor  fi suportate de client.

Totodata prin  finalizarea comenzii, clientul este de acord sa fie contactat de catre SC Luk Pellets, prin orice mijloc de care dispune S.C Luk Pellets SRLsi in orice situatie in care este necesara contactarea clientului.

Pentru a putea beneficia de discountul acordat (in cazul produselor aflate la reducere) trebuie sa te autentifici in pagina login cu user-ul si parola ta. In caz ca nu ai un cont deschis pe site-ul  www.fructedemunte.ro, iti poti deschide unul în pagina principala la: Autentificare- Creeaza un cont.