Cum imi creez un cont?

In cazul inregistrari pe site-ul nostru vi se va cere sa  furnizati o parola (care este cunoscuta doar de dumneavoastra) sau orice alta informatie ceruta de procedurile noastre de securitate, in scopul de a avea acces la contul dumneavoastra Accesul pe Site va fi permis numai in cazul in care si atata timp cat:

--- aveti, la data inregistrarii, cel putin 18 ani;

--- va asigurati ca toate datele furnizate de dvs. sunt veridice, exacte;

--- veti respecta  sectiunea cu privire la  Termenii si conditiile de Utilizare.

Dupa completarea formularului de inregistrare si confirmarea datelor specificate in acesta, va vom trimite un mesaj pe adresa de e-mail furnizata de dvs, confirmarea inregistrarii va da dreptul de a primi acces permanent la Site-ul nostru si de a cumpara produse de la noi prin intermediul Site-ului nostru.

Datele de client, parola si orice alte informatii de securitate nu trebuie divulgate nimanui, S.C Luk Pellets SRL nefiind responsabila pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii. Nu suntem responsabili pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii care rezulta din nerespectarea de catre dvs. a frazei anterioare.

Puteti accesa si actualiza, corecta sau sterge datele de inregistrare si informatiile din zona "Contul meu" de pe Site-ul nostru. Va rugam sa retineti ca nu puteti actualiza sau corecta informatiile furnizate pentru o livrare care este in desfasurare.